nieuwsbrief juni 2005

Beeldhonger is een multimedia bureau dat de kernwaarden van een organisatie vertaalt in heldere beelden. Beeldhonger biedt diensten aan op het gebied van webdesign, grafische vormgeving en toepassingen voor multimedia.

Check de beeldhonger website: www.beeldhonger.com

Een dienst die Beeldhonger via deze weg onder de aandacht wil brengen zijn twee formats. Twee, voor beeldend kunstenaars ontwikkelde websites. Deze websites zijn verkrijgbaar vanaf 500 Euro. Voor meer informatie over deze formats kun je contact opnemen per email of telefonisch op het volgende nummer: 06 534 834 30

 

Format 1 is een eenvoudige op beeld gerichtte website. De openingspagina bestaat uit een overzicht van alle beelden die op de website te bekijken zijn. De beelden zijn middels een heldere navigatie te volgen. En verder is zijn er pagina's voor een inhoudelijke tekst en CV.

Via deze link kun je op de beeldhonger website meer screenshots bekijken.

 

Format 2 is voor zowel een op beeld als een op tekst gerichtte website te gebruiken. Format 2 is als website echter eenvoudiger uit te breiden dan format 1. Het bestaat uit een hoofdmenu dat kan worden uitgebreid met verschillende submenu's. Werk kan in verschillende categoriŽn of thema's worden verdeeld.

Via deze link kun je op de beeldhonger website meer screenshots bekijken.

 

Beeldhonger levert ook op maat gesneden websites voor bedrijven en organisaties die hoge eisen stellen aan de vertaling van hun huisstijl in een goed functionerende website.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u geregistreerd staat in het adressenbestand van de nieuwsbrief. Als u geen prijs stelt op ontvangst van de volgende nieuwsbrieven, dan kunt u dat aangeven door op "AFMELDEN" te klikken. U wordt dan uit het bestand verwijderd. AFMELDEN